Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو، ویروس کرونا هر روز در حال قربانی گرفتن است و بسیاری به واکسن برای پایان این بحران امید دارند. تزریق واکسن کرونا فایزر در چندین کشور از جمله بریتانیا و آمریکا آغاز شده و به کشورهای بیشتری راه پیدا می‌کند. اما حالا یک پرستار در آمریکا پس از دریافت واکسن فایزر، به کووید-۱۹ مبتلا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این پرستار ۴۵ ساله که «متیو دبلیو» نام دارد، در تاریخ ۲۸ آذر در شهر «سن‌دیگو» آمریکا واکسن کرونا فایزر را دریافت می‌کند. متیو پس از تزریق واکسن تنها عارضه جانبی که تجربه کرد، درد بازو بود.
شش روز پس از دریافت واکسن و کار در واحد مخصوص کووید-۱۹، متیو احساس لرز، درد عضلانی و خستگی می‌کند که باعث می‌شود بیمارستان از آن آزمایش بگیرد. نتیجه آزمایش کرونای متیو مثبت اعلام می‌شود.  
در حالی که چنین نتیجه‌ای می‌تواند نگرانی‌های زیادی ایجاد کند، چندان دور از انتظار هم نیست و با یک رویداد غیرطبیعی روبه‌رو نیستیم. دکتر «کریستین رامرز»، متخصص بیماری‌های عفونی در مراکز پزشکی «سن‌دیگو» به این موضوع اشاره کرده که افراد پس از دریافت واکسن به سرعت در برابر کووید-۱۹ مصونیت پیدا نمی‌کنند:
«ما از آزمایش‌های بالینی واکسن کرونا می‌دانیم که برای شروع محافظت در برابر این بیماری توسط واکسن، باید ۱۰ تا ۱۴ روز صبر کنیم.»  
حتی پس از گذشت ۱۰ تا ۱۴ روز پس از تزریق واکسن، فرد باید دوز دوم واکسن را برای محافظت کامل دریافت کند. رامرز گفته:
«به اعتقاد ما دوز اول تا ۵۰ درصد باعث محافظت از بدن در برابر کرونا می‌شود و برای اینکه این میزان به ۹۵ درصد افزایش پیدا کند، دوز دوم باید به فرد تزریق شود.»
یکی دیگر از سناریوها، ابتلای متیو به کووید-۱۹ پیش از دریافت واکسن کرونا بوده. فرقی نمی‌کند با کدام سناریو روبه‌رو باشیم، هردو نشان می‌دهند که حتی پس از واکسیناسیون باید فاصله اجتماعی رعایت شود، دستان بطور مرتب شسته شوند و همچنین از ماسک استفاده کرد. انتظار می‌رود تا اواخر سال آینده میلادی بخش بزرگی از جمعیت جهان واکسن دریافت کرده باشند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: واکسن آمریکا کرونا ویروس پس از دریافت واکسن واکسن کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۸۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم